Särmäyspuristimen terät

Tecnostamp -särmäyspuristimen terät ja pitimet

Xpress-Service on Tecnostampin valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Tecnostamp on italialainen, vuonna 1984 perustettu särmäyspuristimien työkaluja valmistava yritys, jonka kaikki työkalut valmistetaan Tecnostampin tehtaalla Piacenzassa Italiassa.

Koko laaja valikoima särmäyspuristimen työkaluja ja tarvikkeita löytyy oheisista luetteloista jotka voit ladata alla olevista linkeistä valmistajan tyypin mukaan.

Tecnostamp valmistaa työkalut kaikille tunnetuille särmäyspuristimen valmistajien kiinnitysjärjestelmille.

Lataa tästä katalogit särmäyspuristimen tyypin mukaan:

Esimerkkejä tyypillisimmistä työkaluista

WILA-TRUMPH

AMADA-PROMECAM

BEYERLER-BYSTRONIC-SAFAN

LVD

Jos et ole varma työkaluista, tarvittavasta voimasta tai V-aukosta tuotteellesi tai käyttämällesi materiaalille, käy tarkastamassa taivutus Tecnostampin laskurilla tästä

Suurin osa standardityökaluista saatavilla heti varastosta, jolloin toimitus lähtee tilauksesta seuraavana päivänä ja on normirahdilla perillä alle viikossa. Standardi-palaterien toimitus noin 3 päivää tilauksesta johon lisätään kuljetusaika. Tarkemman toimitusajan voimme antaa tilattaessa, heti varastotilanteen tarkastuksen yhteydessä.

Mikäli  työkalua ei löydy luettelosta tai tarvitset muuten apua särmäyspuristimen työkalujen valinnassa, ota yhteyttä

Työkalukiinnittimet ja tarvikkeet

Työkalun kiinnitysadapterit ja tarvikkeet sekä pikalukitusjärjestelmät kaikille särmäyspuristintyypeille tästä luettelosta.

Tarvikkeet, kuten polyuretaani-suojakalvot ja pitimet, lisäpöydät työkalukaapit, etuvasteet ym. löydät tästä luettelosta.

Tecnostamp S.r.l.